"Hustlers"

Najbolje se uči na terenu: Mlada glumica otkrila kako se pripremala za ulogu striptizete

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Reinhart je u filmu glumila uz Jennifer Lopez, Cardi B i Constance Wu



Glumačka zvijezda Lili Reinhert se temeljito pripremala za ulogu u trenutno popularnom filmu “Hustlers” ili “Prevarantice s Wall Streeta”. Reinhart kaže da je imala dvije lekcije plesanja na šipci da se pripremi za ulogu. 


“Proteklih mjeseci sam bila u više striptiz klubova nego što većina ljudi bude u čitavom životu”, otkrila je za Page Six. “Poštujem stripere i striptizete”, dodala je.


Reinhart je u filmu glumila uz Jennifer Lopez, Cardi B i Constance Wu. U ekranizaciji pratimo priču grupe striptizeta koje su se pretvorile u lopove. “Napravila sam to besplatno i producirala. Zarađujem sama na sebi, znate?”, kazala je zvijezda J.Lo o filmu koji je snimljen prema istinitom događaju i osvojio je publiku i filmske kritičare. 




“Do krize 2008. plesačice su živjele od manče, a posao im je u atmosferi razularenog bogaćenja išao dobro: jedna od njih jetko primjećuje da je “zarađivala godišnje više od neurokirurga”. No, stiže slom burze 2008., Wall Street je pometen, društvo se gnuša financijskog sektora, a oni koji su u njemu preživjeli sustežu se od razmetanja. Junakinje filma su – ukratko – ostale bez klijenata. Stoga se jedna od njih, Ramona (Lopez) domisli ilegalnoj raboti. U piće mušterija ubacuju drogu za silovanje, pa im dok su obeznanjeni ispeglaju poveće iznose. Junakinje filma sve to rade ufajući se da opljačkani kad se probude neće ići na policiju, ponajprije jer će ih biti stid. Stvari su se doista tako i odvijale nevjerojatnih šest godina. Sve dok se jednom nisu – odvile drukčije”, napisao je o filmu Pavičić za Jutarnji list.