Novi trend

Na Coachelli su u modi kaubojke obnažene stražnjice. Njima se sviđa, a vama? Pogledajte pa prosudite

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramCoachella, glazbeni festival koji se održava u Sjedinjenim Državama, osim po glazbenim nastupima zvijezda, poznat je i po bizarnoj modi posjetitelja.


Osim glitering toplesa, ljepljivih traka i obojanih tijela, najnoviji trend ide dalje pa dok postavlja trend kaubojki promovira savršene i obnažene stražnjice.


Kaubojska odjeća podrazumijeva remen koji naglašava uzak struk, te kroj hlača, tajica ili već čega što ostavlja potpuno obnažene prepone i područje stražnjice.

Ovaj festival koji se održava u atmosferi vruće kalifornijske pustinje svake godine posjeti pola milijuna ljudi. Pratitelji sve više zamjeraju organizatorima kako se promovira više seksi stil odjevanja i atraktivne djevojke željne pozornosti, a sve manje glazba. Jedan je pratitelj napisao u svom komentaru: “Coachella je 30 glazba, a 70 posto djevojke. ” 
Ove godine kaubojski stil svidio se i zvijezdama kao što su: model Molly Eskham i YouTuber James Charles, te mlađa sestra Cardi B Hennessy Carolina .


Na Coachelli pojavila se i Josephine Skriver, danski model donjeg rublja kojoj se ovaj kaubojski stil također jakos vidio pa je svoj dekolte iznijela u niskom crnom grudnjaku.