Detalj

Momoa sa suprugom: Aquamanova gumica za kosu “pokorila” crveni tepih Oscara

P. N.

Izvor: Instagram

Izvor: InstagramFanovi kultne serije ´Seks i grad´ sjećaju se scene kada junakinja Carrie završi s kolegom piscem Jackom Bergerom pa im, između ostaloga, romansu uništi jedna, ne tako obična, gumica za kosu.


Berger Carrie nije oprostio što je kritizirala protagonisticu njegovog najnovijeg romana tako što se nije mogla prestati čuditi i smijati činjenici da ona uzduž i poprijeko Manhattana nosi ´scrunchie´ – popularnu gumicu za kosu iz devedesetih.


Prema riječima omiljene ´It´ djevojke, nijedna žena koja iole pazi na imidž ne bi se pojavila u javnosti noseći ´scrunchie´. Na crvenom tepihu za Oscare zaista se vjerojatno nitko ne bi pojavio s nesretnom gumicom za kosu, osim možda jednog muškarca.
Jason Momoa razbio je tabu pojavivši se u rozom smokingu sa scrunchijem brenda Fendi oko ručnog zgloba.Aquamanova zvijezda uskladila se sa svojom suprugom Lisom Bonet, izazvali su instantnu online reakciju.


Zvijezde poput Lady Gage, Emme aStone, Chadwickaa Boseman, Awkwafine i neizostavnog Billya Portera, zablistale su na crvenom tepihu, ali Momoina gumica za kosu odnijela je svu pozornost.