Krstarenje Jadranom

Modrić jahtom stigao u Šibenik na večeru sa suprugom, jedan susret ostat će mu u sjećanju

Portal Novi list

Luka i Vanja Modrić / Foto Screenshot Instagram Luka Modrić

Luka i Vanja Modrić / Foto Screenshot Instagram Luka Modrić

Modrić je glavu pokrio šiltericom pa ga je malo tko primijetio, no ipak nije trebalo dugo da se Šibenikom pročuje kako je slavni nogometaš stigao u njihov gradKapetan hrvatske nogometne reprezentacije, nakon ispadanja s Eura 2020 u osmini finala protiv Španjolske, odmara u hrvatskoj s obitelji. Jahtom je stigao u Šibenik, gdje je sa suprugom Vanjom večerao u razvikanom restoranu Pelegrini, koji se može pohvaliti Michelinovom zvjezdicom.


Modrić je, piše Šibenik.in, glavu pokrio šiltericom pa ga je malo tko primijetio, no ipak nije trebalo dugo da se Šibenikom pročuje kako je slavni nogometaš stigao u njihov grad.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


 


Objavu dijeli Luka Modric fp (@lukamoddric10)Nakon večere uputio se prema rivi gdje ga je čekala jahta, ali i obožavatelji koji su strpljivo čekali priliku da se fotografiraju sa svojim idolom.


“Luku je vidio moj sin Dominik u Pelegriniju i čekao ga je da se spusti s večere do jahte koja je na rivi. Luka je imao šiltericu pa ga nije puno ljudi prepoznalo”, rekao je poznati Funcut Bujas Murgaš za Šibenik.in.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Luka Modric fp (@lukamoddric10)Gdje se Modrić dalje zaputio nije poznato, no tko zna, možda ga obožavatelji uhvate i na kojem drugom odredištu na jadranskoj obali.