Rođendanska čestitka

Mnogima neočekivan potez: Thompson čestitao rođendan Khloe Kardashian

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Thompson je na svom Instagramu objavio doista lijepu poruku, uz fotku Khloe i njihove preslatke kćerkice.Khloe Kardashian slavi 35. rođendan i gledajući njezine Instagram priče, zabava je fantastična.


Prema videima, čini se da je čitav party organizirala Kylie Jenner, a od ostatka Kardashian-Jenner sestara, oko bazena možemo vidjeti i Kendall.


Vila je uređena u pravom Kardashian duhu – apsolutno svaki detalj je u nijansama roze, zlatne ili sive i bijele torte.
Romantičnom ugođaju doprinose ruže koje vise sa stropova, za ljetne vrućine tu su neodoljivi sladoledi i pića, a sve je u znaku Khloe. Uključujući i njezino “lice” kao ukras za čaše. 


U moru ljudi koji su Khloe čestitali rođendan, neočekivano lijepom porukom se oglasio i njezin bivši, Tristan Thompson. Kardashianka i Thompson imaju 14-mjesečnu kćerkicu True, a njihova je veza bila česta meta medija.


FOTO/Instagram


FOTO/InstagramThompson je Khloe navodno nekoliko puta prevario, a čitav se skandal našao na vrhuncu kada se u priču uključila Jordyn Woods – bivša najbolja frendica najmlađe Kylie.


Thompson je na svom Instagramu objavio doista lijepu poruku, uz fotku Khloe i njihove preslatke kćerkice.


FOTO/Instagram


FOTO/Instagram“Ti si najljepše ljudsko biće koje sam upoznao i iznutra i izvana. Hvala ti što si sjajna mama našoj princezi. Ona je blagoslovljena što ima nekoga poput tebe, na koga se može ugledati. Želim ti puno uspjeha i šaljem svoje blagoslove. Uživaj u svom danu, Koko”, napisao je Thompson.