Obdareni muškarci

Mnogi muškarci pate jer misle da im je penis premali, ali nije lako ni obdarenima: ‘To mi je uništilo vezu’

P. N.

Foto iStock

Foto iStock

O tome što je »preveliko« pozabavilo se i nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji prema kojem prosječni penis je dugačak 16 centimetara, a o stvarnim iskustvima i problemima »prevelikih« pozabavio se i  tablod "Sun" koji donosi zanimljive priče četvorice obdarenih muškaraca i njihovih partnerica.Čitatelj britanskog tabloda »Sun« zatražio je savjet, opisujući svoj problem u njihovoj popularnoj rubrici »Dear Deidre « /Dragi Deidre/, rekavši kako mu veliki penis uništava odnos s djevojkom.  


Ispričao je kako njegova djevojka ne uživa u seksu i potrebno joj je doslovno tjedan dana da se oporavi od odnosa. O tome što je »preveliko« pozabavilo se i nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji, prema kojem je prosječni penis dugačak 16 centimetara.


Istu je temu kroz šaljiv način prikazao kroz šaljivi video uradak i New York Post, a stvarnim iskustvima i problemima »prevelikih« pozabavio se i  “Sun” koji donosi priču četvorice obdarenih muškaraca i njihovih partnerica. 


Nekome veliki penis nije teret 
Fotograf Joe O’Brien (31) živi sa svojom dugogodišnjom partnericom, vizažisticom Jasmine Jones (24 ), kazao je kako nikada nije znao da njegova mjera za čak 9 centimetara prelazi britanski prosjek:


– Za mene je veličina bitna. U to sam se uvjerio u mnogim aspektima života, od izgleda u teretani do impresioniranja novog seksualnog partnera. Nikad se nisam morao brinuti o svojoj veličini. Oduvijek sam imao zdrav seksualni život i puno seksualnih partnera. Mislim da muškarci ne bi trebali biti opterećeni svojom veličinom, jer svi vole različite stvari, a razgovor bi trebao biti ključ uspješne veze. Za mene je zadovoljstvo znati što mogu ugoditi mojoj djevojci svojom opremom.


Njegova djevojka Jasmine kazala je kako je Joe najobdareniji dečko s kojim je bila te da joj njegova veličina savršeno odgovora:


– S više centimetara možete biti više eksperimentalni u krevetu. Ne morate se toliko oslanjati na predigru. Imala sam prilično nezaboravnih seksualnih iskustava, često nisam puno uživala u seksu dok nisam upoznala Joea.


Vjerujem da je njegova veličina jedna od stvari zbog kojih se osjeća samouvjerenije, kako u svom tijelu, tako i u svom općem životnom pogledu. Mislim da je samouvjerenost vrlo važna i privlačna kvaliteta kod muškarca. Vjerujem kako bi se mnoge žene sa mnom složile.


Neke djevojke odbile su seks s njime zbog “prevelikog”


Kris Dixon (23) živi s partnericom Sydnie Bradbury (21) i njihovom jednogodišnjom kćeri u West Draytonu, Middlesexu.


Njegov penis dugačak je nešto malo više od 20 centimetara i priznao je kako je imao djevojaka koje su odbile imati odnos s njime jer je im je izgledao prevelik. Imao je i jedno bolno iskustvo kad je morao potražiti liječničku pomoć, jer se slučajno ozljedio.


– Sva ta iskustva su me zaista preplašila. Imati veliki penis ne znači da će seks biti dobar za ženu. Napokon, nije štos u veličini, već u pokretima. Zavidim momcima s penisom prosječne veličine. Petnaest centimetara bilo bi mi više nego dovoljno, ali uz pomoć moje djevojke Sydnie uspjeli smo postići da moja veličina funkcionira za nas – otkrio je svoja iskustva Kris te savjetovao obdarenim muškarcima da ulože malo više vremena u predigru kako ne bi brinuli hoće li ozljediti partnera.


Njegova djevojka Sydnie pri prvom pogledu na njegovo spolovilo bila je osupnuta veličnom:


– Krisov penis je poput velikog povrća i zamalo sam umla od šoka kad sam ga vidjela. U početku je seks bio naporan i morali smo upotrebljavati punu lubrikanta, čak i tada je to još uvijek bilo bolno. No, veliki penis ima prednosti, jer s njime možete eksperimentirati na više pozicija. Za mene je najbolje na vrhu, jer ga tako mogu kontrolirati.– Veliki »dečki« mogu biti pravi problem u spavaćoj sobi. Liječio sam puno parova s ​​ovim problemom. Ljudi pretpostavljaju da se samo muškarci s malim paketima osjećaju neadekvatno, ali isto je i s onima čija je veličina iznadprosječna. Stres može uzrokovati da se žene psihički uplaše seksa s njima. To se na njih odrazi, a to je najgore što se može dogoditi, jer to samo pogoršava. Potaknuo bih parove da se u potpunosti uključe u predigru, čineći masažu dijelom svoje ljubavi, a muškarce nagovaram da idu vrlo sporo i dodaju puno lubrikanta.Veliki penis smetao mu je kod jahanja 


Joe Hutchins (23) godine instruktor je jahanja,  a partnerica mu je studentica Tally Hopkins (22).


Joe ima penis dužine 24 centimetara i često je imao problem već i pri kupovini hlača koje su morale biti dovoljno velike ili prilagođene u predjelu prepona.


– Tijekom godina naučio sam kako pozicionirati svoj penis dok jašem konja, ali to mi i dalje izaziva mnogo boli kad duže jašem.


Žene mogu smanjivati dojke, ali muškarci ne mogu smanjiti penis. Oduvijek sam bio vrlo nježan s partnericama. Imao sam djevojke koje je tijekom seksa znalo boljeti do suza od bolova.


Tally je bila nevjerojatna i strpljiva. Moj savjet drugim dečkima koji imaju ovaj problem je da se ne srame potražiti pomoć.


Njegova djevopjka Tally prije nego što je upoznala Joea, nikad nije imala odnose s muškarcem čiji je penis bio iznad šesnaest centimetara.


– Kad sam prvi put osjetila njegovu izbočinu, bilo je zastrašujuće. Pokušali smo imati seks, ali bilo je previše bolno i morali smo prestati. Joe je imao razumijevanja pa smo nekoliko dana kasnije pokušali ponovo, ali nije bilo dobro. Plakala sam od boli.


Otišli smo i kod smo liječnika opće prakse koji je objasnio kako već vizualan doživljaj obdarenog muškarca može biti zastrašujući te može stvoriti mentalni blok.


Liječnik mi je savjetovao da se bavim jogom, da postanem fleksibilnija i ojačam mišiće dna zdjelice i isprobam različite položaje. Također je nam je savjetovao da na početku odnosa uvijek koristimo lubrikantne ili kremu.


Nakon četiri tjedna joge, bila sam opuštena i prvi put smo imali odnos. Sada je naš seks dobar i njegova veličina me više ne plaši.


Ne može naći djevojku 


Gotovo je potresna ispovijed samca Albert Pritchard (34) koji smatra da mu veličina uništava seksualni život i da zbog toga ne može naći djevojku.


– Imam penis 25,5 centimetara i to mi je uništilo mnoge veze. Imam visok seksualni nagon, ali žene kažu da je seks sa mnom previše bolan za njih, posebno na pozicijama poput doggyja – što je moj favorit. To je postao takav problem u jednoj mojoj vezi da smo se cijelo vrijeme svađali što nam je potpuno uništilo intimu. Na kraju smo prekinuli.


Uvijek se skrivam od drugih muškaraca kad se presvlačim u teretani da ne izazovem zavist, ali sigurno mi ne bi zavidjeli kad bi znali koje probleme izaziva veliki penis. Moram biti oprezan i s boksericama i hlačama koje kupujem – premale su i stvarno mogu biti neugodne.