Doista pazi

Mladi pjevač za kojim mnogi uzdišu: Arhivira vlastitu odjeću u “smrznutom” sefu na tajnoj lokaciji

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Mladi je pjevač onu "pazim na odjeću" podigao na sasvim novu razinu.Pjevač Harry Styles (25), popularni solo izvođač za kojim mnogi danas uzdišu, poprilično pazi na odjeću. Otkrio je to dizajner Harris Reed koji stoji iza Stylesovih modnih kombinacija koje je pjevaču radio po mjeri za njegov novi glazbeni video “Lights Up”.


U razgovoru za britanski GQ, Reed je otkrio kako je raditi s mladim glazbenikom i objasnio komplicirani sustav očuvanja jedinstvenih komada odjeće. Sve je krenulo kada su ga u intervjuu pitali o tome gdje pjevač sprema svoje jedinstvene kostime.


“Ne smijem reći gdje, ali sve ide u arhivu. Ista je poput ogromnog hladnjaka – smrznuti sef – negdje u Londonu, ali ne smijem reći gdje. Sva odjeća ima zaštitu tijekom dvadeset i četiri sata, što se može provjeriti putem iPada koji je posebno napravljen za njegovu odjeću. Sva je odjeća kriogenički zamrznuta da bi se očuvala. To je nešto nevjerojatno za mene. Za njegovu sam prvu solo turneju izradio četrnaest ili petnaest različitih kombinacija. Nosio ih je tek šest ili sedam pa me zanimalo gdje je ostatak. On mi je na to odgovorio da se ne brinem jer je sva odjeća pod nadzorom. Rekao sam mu da je to tako ‘chic’, objašnjava Reed, a prenosi Page Six.