Emotivna objava

Mladi pjevač otvorio dušu o problemima s drogom i depresijom: Podršku mu dao i Dejan Lovren

P. N.

FOTO/Justin Bieber, Instagram

FOTO/Justin Bieber, Instagram

Pjevač je iskreno priznao da u tom "ciklusu loših dana" postoji mogućnost i da se čovjek osjeća toliko loše, do točke kada više ne želi niti živjeti.Pjevač Justin Bieber je ponovno otvorio dušu na svom Instagram profilu i još jednom napisao iskrenu objavu o vlastitom mentalnom zdravlju. U dugačkoj je objavi opisao vlastite probleme sa drogom, depresijom i onom teškom stranom popularnosti koja ponekad prođe neopaženo.


Njegova objava započinje rečenicom da je “užasno teško ujutro ustati iz kreveta s pravim stavom, kada ste preopterećeni prošlošću, proteklim poslovima, odgovornosti, obitelji, financijama i vezama”.


Zatim je napisao da je teško kada svaki dan očekujete novu nedaću i jedan osjećaj razočaranosti za drugim. Iskreno je priznao da u tom “ciklusu loših dana” postoji mogućnost i da se čovjek osjeća toliko loše, do točke kada više ne želi niti živjeti.
“Od trinaestogodišnjeg dječaka iz malog grada postao sam osoba koju slave na sve strane u svijetu, a milijuni ljudi govore koliko me vole i kolika sam dobar. Kada takve stvari čuješ kao mlad dječak, onda doista počneš vjerovati u njih. Svi su za mene radili sve, tako da nikada nisam naučio osnove odgovornosti”, napisao je Bieber.


“Uzimao sam poprilično teške droge sa devetnaest godina i zloupotrebljavao sam sve svoje veze. Postao sam ozlojođen i ljut i pun nepoštovanja prema ženama. Želio sam udaljiti od sebe sve koji me vole i skrivao sam se iza ljuske osobe koja sam postao. Osjećao sam da se to nikada neće promijeniti. Bile su mi potrebne godine da se odmaknem od svih loših odluka, da popravim slomljene odnose i da popravim navike u vezama”, dodaje.


Priznao je i da je sve najlošije odluke u životu donio do svoje dvadesete godine, zbog čega je preko noći od omiljene glazbene zvijezde postao predmet ismijavanja i osuda, te ruglo.Poruku je završio posvetom svojim voljenima, od kojih je posebno izdvojio svoju suprugu, Hailey Baldwin. “Sada navigiram kroz najbolji period svog života – brak. Što je nevjerojatna i luda nova odgovornost. Naučiš što je strpljenje, povjerenje, posvećenost, dobrota, poniznost i sve one ostale stvari koje su potrebne da budeš dobar muškarac”.


Njegova je objava prikupila više od tri milijuna “lajkova” i na stotine komentara podrške. Među komentarima su se pronašle i mnoge zvijezde koje su Bieberu pružile podršku. “Prijatelji od početka, sve do kraja”, napisala mu je pjevačica Miley Cyrus. Pjevač Sean Kingston je dodao: “Wow, hvala ti na ovome. Trebalo mi je to. Bog te blagoslovio, moj mali brate. U komentare se uključila i Khloe Kardashian pišući: “Ovo je predivno! Hvala ti! Ponosni smo na tebe!”. Među komentarima podrške može se pročitati i onaj upućen od strane našeg nogometaša, Dejana Lovrena, koji mu je napisao: “Poštovanje i amen. Bog te blagoslovio”.