Harry Styles

Mladi glazbenik opljačkan u Londonu pod prijetnjom nožem: “Sreća pa je brzo reagirao!”

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Napadač je usred londonskog kvarta izvukao nož i tražio novac od mladog pjevača.Harry Styles (26) je ostao u šoku nakon nakon što su ga opljačkali na Valentinovo, piše britanski Mirror. Bivši pjevač benda One Direction, na Valentinovo je bio u izlasku u Hampsteadu, kada mu je prišao nepoznati muškarac i zaprijetio.  


Napadač je usred londonskog kvarta izvukao nož i tražio novac od mladog pjevača. Styles mu je odmah predao svu gotovinu koju je imao, a nepoznati je počinitelj nakon toga pobjegao. Prijatelji glazbenika su za Mirror objasnili da je sreća što je Styles brzo reagirao i odmah predao sav novac.


“Odigrao je to prilično hladno dok se događalo i brzo je napadaču dao gotovinu, pa se taj neugodni incident završio u rekordnom roku. Razumljivo, Harry je bio jako potresen nakon toga“, ispričao je njegov prijatelj.
Glasnogovornik britanske policije kaže da istražuju pljačku nožem i koju je pjevač prijavio u subotu, 15. veljače, a dogodio se oko ponoći noć prije.


“Prijavljeno je da je nepoznati napadač prišao Harryju Stylesu i prijetio mu nožem. Još nema uhićenja, a istraga traje“, obavijestili su iz policije.