Ljubavni problemi

Mladi Beckham u “toksičnoj vezi” koja brine njegove roditelje: “Brzo postane ljubomoran”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Brooklyn Beckham i njegova djevojka Hana, brinu Victoriu i Davida Beckhama kojima je "dosta javnih drama".Brooklyn Beckham i Hana Cross u posljednje se vrijeme ne prestaju svađati. Prema britanskom The Sunu, par su na Filmskom festivalu u Cannesu morali razdvajati zaštitari, a o incidentu su obaviješteni i David i Victoria Beckham. Roditelji su navodno vrlo zabrinuti zbog „otrovne veze“ u kojoj se nalazi njihov sin.


Brooklyn (20) i Hana (22) u vezi su šest mjeseci, a u Cannesu su uhvaćeni kako se svađaju ispred hotelskog restorana.


Hana je „napala“ Brooklyna prije nego li je uzela mobitel i otišla. Izvor blizak Hani za The Sun kaže: „Bilo je vrlo dramatično. Otišli su u Cannes na nekoliko dana, ali odmah su se počeli svađati. Hana se bori s njegovom slavom i novcem i svime onime što dođe kada hodate s Beckhamom.“
Izvor dodaje: „Brooklyn brzo postane ljubomoran i nije mu se svidjela pažnja koju Hani poklanjaju muškarci.“Par je popio nekoliko pića nakon čega su krenule uvrede. „Sve je brzo eskaliralo i unosili su se jedno drugome u lice, vrišteći i plačući. Hana se suočila s Brooklynom, a morao je intervenirati zaštitar. David i Victoria su brzo kontaktirani i postali svjesni incidenta“, dodaje izvor.


Izvor objašnjava da nije čudno da su Becks i bivša Posh Spice zabrinuti zbog toksične veze i frustrirani neugodnim javnim dramama. Brooklyn i Hana su se jedno drugome ispričali i vratili u svoju hotelsku sobu.


The Sun prenosi da ova svađa prati prošlomjesečne nesuglasice iz Kalifornije. Par se tada posvađao na popularnom glazbenom festivalu Coachelli. Nekoliko dana kasnije, Brooklyn je viđen „kako se drži za glavu u očaju“, a Hana je bila „na rubu suza“ nakon napuštanja restorana u Beverly Hillsu. Krajem travnja, par je viđen u suzama ispred restorana u Los Angelesu, kraj Brooklynovog auta.Čini se da su svađe stvar prošlosti, jer je prema britanskim medijima, par ove nedjelje izgledao zaljubljeno. Viđeni su na stadionu Old Trafford gdje je David Beckham sudjelovao u humantiranoj utakmicu u ogledu legendi Manchester Uniteda protiv legendi Bayern Münchena.