Kristina Penava

Mlada Rabljanka hit na društvenim mrežama: Jesu li joj slavu donijele lubenice ili neprskane mandarine

P. N.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELLRabljanka, 20-godišnja Kristina Penava radi na štandu s mandarinama u Brestovju pored mosta za Zagreb, a u samo nekoliko dana postala je pravi hit na društvenim mrežama.


Kako pišu 24sata, štand u Bestovju postao je nezaobilazna točka na kojoj se dnevno proda nekoliko desetaka kilograma voća. Auti staju čak i na suprotnom dijelu ceste i pod sva četiri žmigavca.Koliko je za to zaslužna prodavačica ne želimo nagađati, ali nakon što su mediji objavili njezine fotografije, Kristina ne prestaje dobivati nove obožavatelje koji su puni lijepih riječi za njezin izgled.

Kristina je oduvijek bila ljepotica, ali gledajući njezine fotografije unatrag nekoliko godina vidi se kako je lijepa Rabljanka žudila za većim grudima.


Makar ni one s početne fotografije iz 2015. godine nisu bile male, čini se kako su joj veće grudi ipak donijele veću popularnost.

foto: Instagram


foto: Instagram

Prije nego što je prodavala mandarine, Kristina je prodavala lubenice… Koje ju je voće nadahnulo i donijelo joj veće grudi, zasad još nije otkrila.


U slobodno vrijeme Kristina voli partijati, pa je tako ovoga ljeta uživala u Budvi odakle je redovito dijelila fotografije na svom instagram profilu. Kristina je bila ljepotica i prije nego što je povećala grudi.