Billie Eilish

Mlada pjevačica priznala da joj komentari na društvenim mrežama uništavaju život

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Umjetnica kaže da je prestala čitati takve komentare.Dobitnica nagrade za “Best international Female Solo artist” na dodjeli nagrada BRIT awards , Billie Eilish, u svom je govoru kroz suze kazala:  “Nedavno sam se osjećala kao da me mnogi mrze. Dok vas gledam kako mi se smješkate iz publike, dođe mi da zaplačem. Hvala vam”, prenosi New York Post.


Mlada umjetnica je pokorila svijet sa svega osamnaest godina, a dobila je čast i otpjevati novu glazbenu temu za film Jamesa Bonda. Pjesmu naziva “No Time to Die”, izvela je na dodjeli nagrada. Uspješna je bila i tijekom dodjele Grammyja, kada je osvojila najviše nagrada, uključujući onu za najbolju pjesmu “Bad Guy” i najbolji album “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”


Nedavno je izjavila da je prestala čitati komentare na internetu. “Uništavali su mi život. Što više cool stvari radiš to te više ljudi mrzi. Sve je to ludo”, kazala je. Osvrnula se i na činjenicu da su to većinom internetski trolovi te naglasila da je najveći problem što većina misli da je to smiješno. 
“Mislim da je to najveći problem, što se nitko doista ne zaustavlja, jer je smiješno”, zaključuje mlada pjevačica.


Njen glazbeni kolega koji je i sam prošao sličnu situaciju u mlađoj dobi, Justin Bieber, pružio joj je podršku. U jednom je intervjuu iskazao zabrinutost za budućnost mlade pjevačice s obzirom na to da je nedavno prolazio kroz dosta turbulentno razdoblje života radi slave. U intervjuu je ponudio i pomoć ako je Billie bude zatrebala.


Bieber dodaje i da ga je slava u tako mladoj dobi, umalo ubila. “Ne bih to poželio nikome. Tako da, bude li me ikada zatrebala, udaljen sam samo jedan poziv”, kazao je Bieber.