Ariana Grande

Mlada glazbena zvijezda otvoreno o zdravstvenim problemima: “Moram otkriti što mi je”

P. N.

FOTO/Ariana Grande, Instagram

FOTO/Ariana Grande, Instagram

Ariana Grande je na svom Instagram profilu objasnila kroz kakve zdravstvene probleme trenutno prolazi.Glazbena zvijezda Ariana Grande (26) nedavno je progovorila o zdravstvenim problemima tijekom njezine turneje. Pjevačica je trenutno na svjetskoj turneji “Sweetener”, a ovog je vikenda na svom Instagram profilu objavila nekoliko iskrenih objava. Pomoću njih je obožavateljima davala do znanja kako se osjeća zbog toga što je više od tri tjedna bolesna. Loša vijest je i da će možda otkazati mnoge nadolazeće koncerte, prenosi Yahoo. is opening up about her health struggles during her time on tour.


“Bok moji voljeni, još uvijek sam jako bolesna. Bolesna sam od posljednjeg koncerta u Londonu. Ne znam kako je to moguće, ali strašno me bole glava i grlo. Zvučim dobro, ali trpim velike bolove i teško mi je disati tijekom nastupa. Zbilja ne znam što se trenutno događa s mojim tijelom i moram to otkriti”, napisala je Grande.


Uz opise, podijelila je i nekoliko videosnimki u kojima objašnjava svoje trenutno stanje.
“Bok svima, imam brzinsku zdravstvenu novost. Završila sam koncert u Charlottesvilleu i bolesna sam od posljednjeg nastupa u Londonu. Kašljem i imam ludu infekciju sinusa koja već neko vrijeme ne odlazi. Nisam mogla ozdraviti i danas mi se tijekom nastupa činilo da mi se glava raspada. Užasno me bole žlijezde i pokušavam shvatiti što se događa”, požalila se pjevačica. 


Dodala je da će posjetiti liječnika i pokušati otkriti više o svom trenutnom zdravstvenom stanju. Iskazala je zahvalnost zbog koncerata koji su joj bili posebni te dodala da jedva čeka ostatak. “Pamtit ću ove uspomene s vama jer su prekrasne i zato sam posebno ljuta što ne mogu ozdraviti. Ne želim ništa otkazati jer zbilja cijenim sve te posljednje zajedničke turneje. Volim vas”, poručila je hit pjevačica.