Mia Rkman

Miss Bodulka najradije dijeli fotografije s rodne Korčule: ‘Tu sam doma’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ipak Bodulka ostaje Bodulka, pa Mia na svom Instagram profilu najradije dijeli fotografije s rodne Korčule i kaže kako je ipak najviše od svega dijete otoka: 'Bodul na svome. Tu san dite. Tu sam doma'Najljepša Hrvatica, Mia Rkman, osim što je zaradila krunu Miss Universe istog je dana i proslavila svoj 22. rođendan. Lijepa Dalmatinka,  rođena na Korčuli o svom nastupu na izboru ljepote kazala je kako je sve što je učinila – bila prirodna.


Lijepa Mia, kći poznatog korčulanskog liječnika, studentica je sanitarnog inženjerstva na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, a slobodno vrijeme osim u druženju s prijateljima provodi u raznim sportskim aktivnostima.


Još od malena Mia je bila sportski aktivna pa se okušala u brojnim sportovima: tenisu, plivanju, rukometau, Taekwondou, latino-američkim plesovima, a bila je i mažoretkinja.


Ipak Bodulka ostaje Bodulka, pa Mia na svom Instagram profilu najradije dijeli fotografije s rodne Korčule i kaže kako je ipak najviše od svega dijete otoka: – Bodul na svome. Tu san dite. Tu sam doma.