Jason Momoa

Mišićavi glumac i aktivist izabran za muškarca godine: “Pobijedio sam sve Hemsworthe!”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Glumac je otvoreno razgovarao i o tome kako je bilo odrastati bez oca. Nakon što ga je časopis Gentlemen Quarterly (GQ) proglasio muškarcem godine, glumac Jason Momoa (40) kaže da je odličan osjećaj pobijediti braću Hemsworth, prenosi Daily Telegraph. 


“U milijun godina ne bih pomislio da ću bit muškarac godine. Uzbuđen sam sam jer sam pobijedio sve Hemsworthe…znate…napokon sam ovo zaslužio”, kazao je glumac kroz smijeh. “Također, Australija, znate da vas volim. Nadam se da ćete doći na ‘Aquaman 2’ i hvala vam puno na ovome!”, dodao je uz pozdrav. 


Zgodni glumac nije stigao na dodjelu nagrada, pa je govor održao putem videa.
U intervju za GQ Australija, Momoa je otkrio kako ga je odrastanje bez oca natjeralo da uzore traži u drugim muškarcima svoga života. Sa suprugom Lisom Bonet ima dvoje djece, a očuh je Zoe Kravitz, kćerki njegove supruge i njezinog bivšeg supruga, Lennyja Kravitza.


“Oduvijek sam mislio da je biti tata cool! Oduvijek sam želio biti otac, to je moja stvar. Chris Hemsworth, The Rock, svi ti ljudi su super. Ali ugledao sam se na svoje ujake. Oni su mi bili idoli. Moji nećaci su tako sretni, bio sam pomalo ljubomoran jer nisam imao oca, pa sam oduvijek želio biti otac jednog dana”, otkrio je Momoa, nastavivši objašnjavati koliko je oduševljen svim svojim prijateljima i kolegama koji su očevi.


Momoa se oko prestižnog imenovanja oglasio i na svom Instagram profilu. “Bio sam šokiran i iznenađen kada su mi rekli da ću biti muškarac godine. Nadam se da je to zato što radim kao blesav da bi zaustavio korištenje plastike i pokušavam zaustaviti izgradnju teleskopa na našoj svetoj planini na Havajima. U svakom slučaju, ugledam se na mnoge različite ljude u svom životu i ako sam na ikoga utjecao kao oni na mene, onda je to biti aktivist i napraviti nešto s našim glasom i slijediti srce”, napisao je u objavi. 


FOTO/Jason Momoa, Instagram


FOTO/Jason Momoa, Instagram