Trozubac

Miley Cyrus i njezin dečko se pohvalili jednakim tetovažama: “Jel` to logo Maseratija”?

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Svoju su ljubav učinili trajno ispisanom na tijelu još u listopadu kada su se zajedno tetovirali.Miley Cyrus i Cody Simpson pohvalili su se fotkom jednakih tetovaža. Svoju su ljubav učinili trajno ispisanom na tijelu još u listopadu kada su se zajedno tetovirali tijekom jednog izlaska, javlja Page Six. Napokon su otkrili koji su motiv odabrali, pa smo tako na društvenim mrežama vidjeli da su se odlučili za trozubac.


Ovaj je detalj povezan sa Simpsonovim alter-egom i pseudonimom, “princem Neptunom”. Simpson je ispod detalja stavio i zbirku pjesama prepunu stihova i rima o Cyrus. Njegovo će djelo na police knjižara sedmog travnja ove godine. 


Tattoo umjetnik Nico Bassill, zaslužan za ovu tetovažu, objavio je fotku na Instagramu uz opis: “U nekim se jutrima čini kao da je sunce izašlo samo zbog nje”, za što Page Six pretpostavlja da je dio iz Simpsonove zbirke.
Popularna je pjevačica svome dečku za rođendan poklonila torbu i šešir s detaljem trozupca, iskazujući svoju podršku njegovoj pjesničkoj karijeri. Obožavatelji su većinom pisali komentare o tome da je tetovaža preslatka i da su pravi par iz snova. Ali, nisu svi odmah povezali priču pa je jedan obožavatelj upitao: “Jel` to logo Maseratija”?