Zagovarala cijepljenje

Meghan Markle dala prvu izjavu nakon intervjua s Oprah, pokazala trudnički trbuščić

Portal Novi list

Foto Reuters

Foto Reuters

Dok je davala izjavu nije prestala milovati trudnički trbuh, skriven iza široke cvjetne haljineMeghan Markle pokazala je poveći trudnički trbuh dok je davala izjavu u emisiji Vax Live i zagovarala važnost cijepljenja protiv koronavirusa, ali i ženskih prava.


“Kao pokrovitelji kampanje Vax Line, moj suprug i ja vjerujemo da je za oporavak presudna predanost zdravlju, sigurnosti i uspjehu svih, ali posebno žena koje je ova pandemija nesrazmjerno pogodila”, izjavila je Meghan.


Dok je davala izjavu nije prestala milovati trudnički trbuh, skriven iza široke cvjetne haljine.
Pažljiviji promatrači primijetili su da je Meghan isto radila i dok je bila trudna sa sinom Archiejem.“Suprug i ja smo oduševljeni što ćemo uskoro poželjeti dobrodošlicu našoj kćeri. Taj osjećaj radosti dijelimo s milijunima drugih obitelji širom svijeta.


Kada pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i djevojke kojima se mora pružiti prilika i potpora da nas vode naprijed”, poručila je Meghan.


Bilo je to njezino prvo pojavljivanje na američkoj televiziji nakon intervjua s Oprah Winfrey, koji je izazvao brojne kontroverze u javnosti i zgroženost obitelji princa Harryja.


Meghan i Harry čekaju djevojčicu koja bi na svijet trebala stići na ljeto.