Sretna vijest

Marko Tolja i njegova Ana postali roditelji: ‘Dječačić je kruna naše ljubavi’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram Marko Tolja

Foto Screenshot Instagram Marko Tolja

Marku će ubuduće, unatoč silnoj ljubavi prema poslu, prioritet ipak biti njegova obitelj, odnosno supruga i sinčićRIJEKA Riječki glazbenik Marko Tolja i njegova supruga Ana postali su roditelji malenog dječaka. Ana je rodila u Zagrebu, a dječačić je kruna njihove ljubavi koja je počela prije sedam godina, doznaje Story.


Bračne zavjete izmijenili su u srpnju prošle godine u Crkvi sv. Antuna u Kršanu nedaleko od Pazina. Anina kuma bila je prijateljica Helena Jelić, a mladoženja je imao čak četiri kuma – prijatelje iz djetinjstva Sanjina Udvardija, Marka Babića, Vedrana Pogarčića te poznatog radijskog i TV voditelja Ivana Vukušića.


Kada je 2012. godine prohodao sa sadašnjom suprugom Anom, gotovo da ih se i nije moglo snimiti u javnosti. Tada je objasnio kako nije istina da se on i danas diplomirana menadžerica turizma skrivaju nego jednostavno ne guraju to ljudima pod nos. Uspješni Riječanin svoju je životnu družicu upoznao u Opatiji, gdje je ona tada živjela zbog posla, a osvojila ga je, kako je jednom priznao, izgledom, ali još više osobnošću.
Mi jedno drugome jako vjerujemo i odlično funkcioniramo. Naravno, nije uvijek lako uskladiti se jer je ona obično slobodna vikendima, a ja tada radim pa je možda komplicirano isplanirati putovanje, ali uspijevamo’, rekao je jednom prilikom Marko kojem će ubuduće, unatoč silnoj ljubavi prema poslu, prioritet ipak biti njegova obitelj, odnosno supruga i sinčić, piše Story.