Modni Mačak u Parizu

Marko Grubnić se malo zaigrao fotošopom: Otkrio ga neobičan detalj na fotki

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Detalj s fotke odmah je privukao pozornost njegovih pratitelja.Poznato je da Marko Grubnić voli fotošop i filtere kojima redovito uljepšava fotke prije objave na društvenim mrežama. Do sada mu je dobro išlo, ali novija objava na njegovom je Instagram profilu izazvala čuđenje među korisnicima.


Grubnić je svog prijatelja Momčila Gurovića odveo u Pariz pa je valjalo pozirati kraj Eiffelovog tornja. Ne bi to bilo ništa čudno, da se na objavljenoj fotki Grubnića, ne pojavljuju dvije identično odjevene žene. U lijevom kutu fotke, vidimo žene u jednakim kaputima, tenisicama i šeširom – svaka na svojoj strani.


Detalj s fotke odmah je privukao pozornost njegovih pratitelja na Instagramu, koji su zaključili da je riječ o grešci tijekom fotošopiranja. 
“Kako super uhvatiš u fokus dvije gospođe s šeširom isto obučene ali okrenute jedna od druge!!! Šou!”, stoji u komentaru ispod fotografije. Njegovi su obožavatelji unatoč ovoj enigmi, pohvalili fotku i modne kombinacije, te poželjeli sve najbolje u novoj godini.