Sretna godišnjica

Marin Čilić objavio neviđene snimke svadbe: “Lijepo je plesati kroz život s tobom”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Tenisač je supruzi čestitao godišnjicu ponudivši usput obožavateljima do sada neobjavljene snimke s njihovog vjenčanja. Tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina, sudbonosno „da“ su izrekli 28. travnja prošle godine u Cavtatu.


Novopečeni bračni par je slavlje nastavio u dubrovačkom klubu „Revelin“, a uzvanike je zabavljao mega-popularni Gibonni.


Čilić je nekoliko dana kasnije na svom Instagram profilu objavio fotku uz komentar da mu je to bio „najsretniji dan u životu“.

S obzirom na to da rijetko imaju priliku saznati što se događa u njihovom životu, obožavatelji su oduševljeno prihvatili dosad neviđene snimke s vjenčanja, koje je Čilić objavio na društvenoj mreži.


Povodom prve godišnjice braka, tenisač je napisao: „Sretna ti godišnjica Kristina. Lijepo je plesati kroz život s tobom.“, uz dva videa koji prikazuju trenutke koje još nismo imali prilike vidjeti.Njegova je supruga Kristina ispod snimki komentirala: “Morat ćemo ponoviti, bar ovaj dio s partyjem”. Objava je prikupila više od deset tisuća “lajkova”, a većina komentara čestita supružnicima i želi im još brdo prekrasnih godišnjica.