Romee Strijd

Manekenka prozirnom haljinom šokirala Cannes, ali i nače se voli razgolititi

P. N.

Foto: Reuters, Instagram

Foto: Reuters, InstagramViktorijina anđelica Romee Strijd izazvala je pravu nevjericu na otvaranju 72. filmskog festivala u Cannesu  pojavivši se na crvenom tepihu u gotovo prozirnoj toaleti dubokog dekolete i proreza.


Više gola negoli odjevena Romee je dodatno izazivala namještajući se pred fotoobjektivima koji se nisu mogli nasititi njenih provokativnih poza i pogleda.

Nizozemska manekenka zavidne visine od 181 centimetara s ugodno raspoređenih 54 kilograma u savršenim mjerama 81-61-84 centimetara i na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije u bikiniju, ali i bez ičega. Istina je da se lijepa Romee nema čega stidjeti, jer njeno savršeno tijelo zaslužuje svaku pohvalu.U jednom od svojih intervjua otkrila je i nekoliko malih tajni koje njenu ljepotu dovršavaju. Trik je u dosljednosti i svakodnevnom vježbanju te zdravoj prehrani.


Prateći njene savjete za dobar izgled dovoljno je biti ustrajan u slijedećem:


– Držite um otvorenim prema novim trendovima u fitnessu, primjerice koristim jade roller, držim ga u hladnjaku kako bi bio jako hladan i koristim ga svako jutro za uklanjanje znakova umora na očima.


– Vježbajte s partnerom ili s prijateljicama. Pretvorite trening u druženje.


– Pridržavajte se svoje fitness rutine čak i kada ste na putu


– Za trening vam nije potrebna skupa oprema


– I kad niste motivirani snađite snage za barem kratki trening, i 15 minuta aktivnosti dnevno bit će dovoljno


– Uz vježbu važna je i zdrava i redovita prehrana. Ne preskačite obroke ni međuobroke, jer oni su vaš najbolji prijatelji. Nosite sa sobom zdravi međuobrok kao što su tamna čokolada, voće ili proteinska pločica.


https://www.instagram.com/p/Bxc0hDRDIwc/