Nastavak obiteljskih nedaća

Mama glazbenika Aarona Cartera šokirala fotografijom iz bolničke postelje

P. N.

FOTO/Aaron Carter, Instagram

FOTO/Aaron Carter, Instagram

"Mama će se pobrinuti za tebe", napisala je uz fotografiju sina u bolničkom krevetu.Aaron Carter je završio u bolnici zbog, za sada, nepoznatih razloga. Njegova majka Jane Carter šokirala je obožavatelje objavom Aaronove fotografije iz bolničkog kreveta. Fotkom je zabrinula mnoge obožavatelje, ali i izazvala negodovanje zbog objavljivanja takvog sadržaja.


“Mama će se pobrinuti za tebe”, napisala je uz fotografiju sina iz bolnice “Ascension Sacred Heart Emerald Coast”, na njegovom Instagram profilu. Na Twitteru je dodala i da vodi njegove račune na društvenim mrežama dok se ne oporavi. O obitelji Carter se nedavno puno pisalo, a Aaron je u emisiji “The Doctors” otkrio da pati od shizofrenije, bipolarnog poremećaja, manične depresije i akutne tjeskobe. 


Portal E! prenosi da je Carteru naređen odmor jer pati od iscrpljenosti.  TMZ piše da je njegova “zabrinjavajuća mršavost” razlog zbog kojeg je ova nekadašnja zvijezda hospitalizirana.
Njegov brat, Nick Carter (39) iz benda Backstreet Boys, u rujnu je zajedno sa sestrom ostvario zahtjev za zabranom pristupa protiv njihovog brata. Nick je tvrdio da je Aaron priznao da “gaji namjere ubijanja njegove trudne supruge i njihova nerođenog djeteta”.


Mnogi su obožavatelji ispod fotke ostavili komentare u kojima Aaronu žele brzo ozdravljenje. Neki su počeli nagađati da se radi o problemima s drogom, a neki se čak pitaju i je li fotka namještena. “Ovaj tip je kralj drame. Tko je uzeo fotku dok imaš zatvorene oči? Dobra poza, ovaj klinac je izgubio pamet”, stoji u jednom od komentara. 


FOTO/Instagram


FOTO/InstagramNakon toga je osvanula i fotografija čini se Aarona i njegovih pasa. Izgleda da je smješten na stražnjim sjedalima auta te da je riječ o prijevozu iz bolnice. Kraj fotke piše: “Vole svoju mamu”, a obožavatelji se u komentarima i dalje pitaju što se događa.


FOTO/Instagram


FOTO/Instagram