Romantičarka u duši

Maja Šuput uživa u Valentinovu: Objavila dosad neviđene fotke i divnu poruku za supruga

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Valentinovo je dan kada su mnogi još više romantični nego inače. Maja Šuput je romantičnom porukom i fotkom koju do sada nismo vidjeli na društvenoj mreži, svome suprugu čestitala Dan zaljubljenih. Popularna pjevačica ne skriva svoju nježnu i romantičnu stranu, pogotovo otkako je u braku s Nenadom Tatarinovim. 


Valentinovo je dan kada su mnogi još više romantični nego inače, pa tako i naša vrckava pjevačica koja je objavila čitav niz dosad ne viđenih fotki s njihova vjenčanja.


“Sve je isto od kada sam rekla da, osim što te volim sto posto više. Sretno ti Valentinovo lju”, napisala je Šuput na svom Instagram profilu. Da je par itekako romantičan, svjedoči i njezina objava na InstaStoryju gdje je fotkala prekrasan buket crvenih ruža.
FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStoryPar je u braku od svibnja prošle godine, kada su sudbonosno “da” izrekli na raskošnom vjenčanju u Istri. Nedavno su uživali u romantičnom bijegu od stvarnosti na prekrasnim Maldivima gdje je naša pjevačica otkrivala i neke svoje nove vještine, a zaljubila se i u jogu.


Po povratku s odmora, radišna se Šuput vratila poslovnim obvezama i nastupima, a u međuvremenu je predstavila i novi imidž. Početkom mjeseca se odlučila za uvijek atraktivne šiške koje joj odlično pristaju. U njezine ovogodišnje obveze spada i jedna sasvim nova uloga u kojoj je još nismo imali prilike vidjeti. Nedavno je putem društvenih mreža objavila da će se naći u voditeljskoj ulozi zabavne emisije “Tvoje lice zvuči poznato”.