Za "golden buzzer"

Maja Šuput uživa na luksuznom putovanju: Usput je otkrila i svoj novi talent

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Uživa u pješčanim plažama.Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživa na luksuznom odmoru. Putovanje sa suprugom stiglo joj je kao odmor nakon poprilično naporne godine u kojoj kao i po običaju, nije imala previše mira. Od vlastite svadbe, sudjelovanja u žiriju popularnog Supertalenta pa do mnogih vikend gaža i koncerata, naša se pjevačica zaputila na Bali.


Snimke i fotke redovito objavljuje na svom Instagram profilu gdje možemo vidjeti dašak luksuza u kojem uživa. Predivne pješčane plaže, more, pejzaž i luksuzna vila, tek su dio onoga što popularna pjevačica i njezin suprug vide tijekom putovanja na ovu hit destinaciju.


U jednom od svojih mnogobrojnih storyja na Instagramu, Šuput je objavila kako izrađuje košare. Svojim je novootkrivenim talentom iznenadila i vlastitog supruga koji joj je kazao da joj je izvedba za čisti “golden buzzer”.
FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStoryU lepršavom kaftanu i svezane kose sa sunčanim naočalama te neizostavnim šeširom, opuštena je pjevačica s lokalnim stanovništvom isprobala stari zanat izrade košarica, što joj je itekako pošlo za rukom.


FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStoryNa svom je Instagram profilu objavila i nekoliko fotki samog smještaja, pa je tako otkrila da se nalazi u luksuznom Bvlgari resortu.