Nova frizura

Maja Šuput promovirala slavnu “mikrofonku”: “Nitko ne može biti sretniji od Nenada”

P. N.

FOTO/Maja Šuput, Instagram

FOTO/Maja Šuput, Instagram

Frizuru je upotpunila uvijek besprijekornom modnom kombinacijom. Maja Šuput je objavila fotku na kojoj vidimo njezinu novu frizuru. Riječ je o vrckavoj mikrofonki ili afro-frizuri, koja našoj pjevačici odlično stoji. Šuput je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj je pozirala u zagrljaju supruga Nenada Tatarinova, s velikim osmijehom na licu i bujnom novom frizurom. 


“Ono kad ti je muž sretan k’o malo dijete”, napisala je popularna pjevačica kraj opisa fotke. Klasična izvedba ove frizure uključuje mnoštvo sitnih kovrča, ali Šuput se odlučila za vlastitu varijantu frizure pa je dala napraviti nešto veće lokne. 


Frizuru je upotpunila uvijek besprijekornom modnom kombinacijom. Ovoga se puta odlučila za usku crnu suknju i bijelu majicu koja otkriva njezina leđa. Točka na “i” ove kombinacije dramatični je smokey-eye, upečatljive naušnice i tamni ruž na usnama. 
Šuput je u opisu fotke pozvala svoje obožavateljice da označe dečka, muža ili prijatelja koji je ovako sretan pokraj njih. U mnoštvu komentara gdje su njezini pratitelji označavali svoje drage osobe, nisu izostale riječi za ukupni dojam fotografije.


“Ne skida se sa tebe k’o dijete sa trešnje…”, “Preslatki ste” i “Nitko ne može biti sretniji od Nenada” samo su neki od mnogobrojnih komentara.