Tvoje lice zvuči poznato

Maja Šuput ostvarila voditeljski debi u popularnoj emisiji: “Draga moja megaTALENTIRANA!”

P. N.

U voditeljskoj joj je ulozi pomagao Frano Ridjan, a nakon emisije Maja je na Instagramu zahvalila svima za podrškuMaja Šuput ostvarila je u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” voditeljski debi. Pjevačica je godinama unazad sudjelovala u emisiji kao natjecateljica, a ujedno je i članica žirija u Supertalentu. 


U voditeljskoj joj je ulozi pomagao Frano Ridjan, a nakon emisije Maja je na Instagramu zahvalila svima za podršku, kao i onim “pravim” voditeljicama za ohrabrenje. 


– Hvala SVIMA na prekrasnim porukama sinoć. Pao mi je kamen sa srca, zaista. Hvala svim ‘pravim’ voditeljicama koje su mi poslale iskrene poruke ohrabrenja i čestitke, hvala na komplimetima za haljinu, slažem se, maestro Marko Grubnić je opet napravio THE dress – napisala je Maja Šuput, a na svojem se profilu na njezin voditeljski debi nadovezao i Marko Grubnić. 
– Ovako je oduvijek i zauvijek, iz projekta u projekt… Uvijek zajedno, rame uz rame, jedan uz drugoga… Iskrena, srčana i bezrezervna podrška u svemu što radimo kroz život – to smo nas dvoje… Sretan ti voditeljski debi draga moja megaTALENTIRANA – napisao je Marko Grubnić.