Novi look

Maja Šuput ima razloga za slavlje pa je promijenila i frizuru: “”Nitko sretniji od mene!”

Maja Šuput/Instagram

Maja Šuput/Instagram

Jedna je od radišnih imena domaće estrade pa je oduševljena povratkom na posao.Maja Šuput (40) ovih je dana poprilično sretna jer se kao i mnogi, napokon mogla vratiti na posao. Osim što nastavlja s voditeljskom ulogom u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, pjevačica se polako vraća i nastupima na svadbama.


“Nitko sretniji od mene jer su opet dopuštena vjenčanja s pravom feštom… E sad, tko će od vas biti zadovoljan sa 100 gostiju unutra / 300 vani i tko je sve morao dugo planiranu svadbu prebaciti na drugi termin, to je druga priča…


Tko će od prebačenih sad vraćati natrag termin??? Kreće novo planiranje, malo svježeg stresa i uzbuđenja svakako. Što vi kažete na sve ovo??”, napisala je nedavno na svom Instagram profilu.
Uslijedili su brojni komentari njezinih obožavatelja među kojima su se javili neki koji su morali premjestiti svoja planirana vjenčanja. Ostali su bili sretni zbog njezinih budućih nastupa pa joj je jedan pratitelj poručio: “Teško žabi u vodi, neka si ti nama ona dobra stara Maja, bravo!”


U međuvremenu je jedan frizerski salon objavio fotku popularne pjevačice na kojoj vidimo da ima poprilično dugačak rep. Prepoznatljiva platinasta kosa dopunjena je ekstenzijama koje joj sežu gotovo pa do koljena. “Može dugi rep? Ma može!”, stoji u opisu fotke, dok je ispod objave uslijedio zaključak obožavatelja:  “Ma Maja može sve!”


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)