Sve za ljepotu

Ludi tretmani holivudskih zvijezda: Od korištenja vlastite krvi za kreme, do “penis” tretmana za lice

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram, Jennifer Lawrence 2013.

FOTO/Instagram, Jennifer Lawrence 2013.

Zvijezde se na sve moguće načine trude izgledati što bolje na popularnom crvenom tepihu.Poznate ličnosti prolaze ekstremne zahvate da bi bile spremne besprijekornog izgleda prošetati crvenim tepihom na dodjeli Oscara. 


Vrhunska stručnjakinja za kozmetičke tretmane lica, Georgia Louse stvorila je poseban tretman. Hollywood EGF Facial, poznatiji kao “penis tretman za lice”, ove je godine na dodjeli Oscara zaslužan za besprijekoran ten Sandre Bullock i Cate Blanchett, javlja News.


“Koristimo klonirane matične stanice iz kožice djeteta, koje su u osnovi bogate EGF-om (faktori rasta epiderma) da bi se koža doista obnovila”, rekla je Louise za News Corp. “A onda koristimo olovku s iglom…to je poput lica vampira, ali koristimo matične stanice iz prepucija”.
Poznata lica koja se “uljepšavaju” u njezinom ateljeu na Upper East Sideu u New Yorku uključuju Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston i Amy Schumer. Prije Oscara ove godine, Louise je radila na licu Emme Stone, Emilie Clarke, te modelima Victoria’s Secreta, Georgiom Fowler i Winnie Harlow.Još jedan šokantan tretman korišten od strane nekih zvijezda prije Oscara je sastav hidratantne kreme za lice. Tzv. “moisturizer” za glavni sastojak ima krv osobe koja ga želi nanijeti na svoje lice. Izmislila ga je bivša ortopedica, oktorica Barbara Sturm koja je promijenila zanimanje u stručnjakinju za njegu kože. 


“To znači da koristiti vlastite trombocite za oporavak vaše kože. Ako želite, možete koristiti i vlastita anti-tijela za popravljanje teksture”, rekla je Louse o ovom neobičnom tretmanu “krvavom kremom”, prenosi News.