Slatki trenuci

Lucija Lugomer se po prvi puta prošetala sa sinčićem pa zaključila: “I ovo smo preživjeli”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Za šetnju je odabrala prigodnu i ležernu modnu kombinaciju.Lucija Lugomer je prije niti mjesec dana postala majka sinčiću Leonu, a naša poznata plus size manekenka se sada odlučila i na šetnju s bebom i suprugom Danijelom.


Šetnju je ovjekovječila fotkom koju je objavila na Instagramu i tako ju podijelila sa svojim obožavateljima. 


“Mi smo jučer obavili i tu prvu šetnju. Dobro, ne onu prvu, prvu, već onu gdje si daleko od doma i ako se nešto dogodi, nije da se samo okreneš i dođeš doma za dvije minute. Sada razumijem zašto je tako posebna.
S obzirom na to da nismo mogli odabrati bolji dan s 20 stupnjeva, ta šetnja se malo i produžila. Cijelim putem sam Danijelu govorila: ‘Dado, mi smo u gradu! Dado, mi se šećemo! Dado, gle, i ovo smo preživjeli!’ Toliko sam puta to ponovila da sam mu već tlak digla! Neka, baš sam uživala, osmijeh s lica nisam mogla maknuti”, napisala je sretna Lucija uz fotku sa sinom u kolicima.


Za šetnju je odabrala prigodnu i ležernu modnu kombinaciju koja se sastojala od plave tunike na točkice, traperica i uvijek popularnih bijelih starki. Uz minimalan nakit i velike sunčane naočale, novopečena je majka styling zaokružila i velikom torbom u kojoj su vjerojatno sve potrepštine za bebu.


Komentari obožavatelja nisu izostali pa su se tako ispod fotke mogli pročitati brojni komplimenti. “Najljepša mama”, “Prekrasna mama i mali princ” te “Kako ste slatki”, samo su neki od njih.