Nova ljubac

Ljubavna priča iz Pariza: Zgodni glumac objavio fotku na kojoj ljubi misterioznu djevojku

P. N.

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Skrivenu je ljubav ipak otkrila objava na Instagramu.O potencijalnom se odnosu između KJ Ape (22) i Clare Berry (26) počelo pričati još u prosincu prošle godine. U jednom je intervjuu i sam glumac izjavio da je zaljubljen, no nije otkrio ime sretnice, prenosi Page Six.


I dok su ne tako davno kružile glasine da je mlada zvijezda serije “Riverdale” u romantičnoj vezi s Britt Robertson, čini se da su te ljubavne lađe odavno potonule. Pogotovo zato što glumac sve češće provodi vrijeme komentirajući fotografije poznatog francuskog modela Clare Berry.


Sudeći prema angažmanu, “lajkovima” i komentarima ispod fotografija na Instagramu, obožavatelji su počeli nagađati da je na pomolu još jedna velika ljubavna priča, a ona se dešava ni manje ni više nego u – Parizu. 
Čini se da je ljubav skrivenu očima javnosti ipak otkrila najnovija slika na Instagramu koju je objavio mladi glumac, a na kojoj se u strastvenom poljupcu vidi tek šilterica misteriozne djevojke čije je lice skriveno od objektiva.


Originalni opis ispod fotografije, koji u prijevodu s francuskog znači ”ljubav na prvi pogled” definitivno budi sumnje koje su u prosincu odspavale zimski san.