Neobičan prijelaz

Lille duhovnu pjesmu o Isusu smjestila kraj vruće fotke u badiću: “Svetica pa vražica”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"Ovo je jedna od duhovnih pjesama koje sam snimila...", napisala je pjevačica.Lidija Bačić i tijekom ovih nižih temperatura objavljuje provokativne fotke u badiću. Na njezinom se Instagram profilu ovih dana mogla vidjeti fotka na kojoj je u prvoj planu dekolte, a zatim i nevjerojatna suprotnost – duhovna pjesma o Isusu.


Kraj fotke u badiću je izrazila želju za povratkom u toplo godišnje doba, na što joj je jedan obožavatelj napisao: “Doć će Lille novo lito, pomalo”. 


Između fotke u badiću te one novije u kojoj pozira u također izazovnom izdanju, smjestio se jedan dragulj iz prošlosti. 
Pjevačica je uz snimku duhovne pjesme obožavateljima otkrila i detalj iz mladosti. Doznali su tako da je Bačić nekada pjevala na misama i snimala duhovne pjesme.


“Ovo je jedna od duhovnih pjesama koje sam snimila kao glavni vokal Vis Rafaela. S njima sam pjevala i na misama u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu”, napisala je u opisu videa. Pjesma se zove “Znak pobjede”, a govori o izgubljenosti bez Isusa i Boga.


“Kao prut sam ja na vjetru, koji vodi dah Njegov gdje hoće. Kao list sam ja bez grane, ozebla od hladnoće. Bože, stisni se uz tijelo koje plaši ovaj svijet i zapali dušu vjerom. Uspravi je zauvijek” dio je teksta pjesme koju je naša pjevačica otpjevala prije nekoliko godina. 


U komentarima ispod ove pjesme na YouTubeu može se pročitati: “Pomolite se za Lidiju, tak’ je otpala od vjere, a vidite kako je lijepe pjesme pjevala”. 


Na Instagramu su njezini obožavatelji hvalili glas, a jedan je napisao: “Previše ‘svetica’ prije, sada sva ‘vražica”.