Dr. Dre

Legendarni hip-hop producent utrljao sol na ranu: “Moja je kćer sama upala na faks!”

Portal Novilist.hr

U sjeni skandala američkih "celebritija" i plaćanja mjesta na fakultetu, Dr. Dre je ponosno objavio fotku sa svojom kćerkom. Američko sveučilište USC (University of Southern California) već nekoliko tjedana trese skandal oko primanja “preko veze”. Poznate zvijezde poput Lori Loughlin koju najviše pamtimo po ulozi u seriji “Puna kuća” i Felicity Huffman, samo su neke od optuženih za plaćanje mjesta svojoj djeci da studiraju na poznatom fakultetu.


Najnoviji komentar na skandal dao je legendarni producent i začetnik “gangsta hip – hopa”, Dr. Dre. Ponosno je na svom Instagram profilu objavio fotku s kćerkom Truly Young, na kojoj djevojka u rukama drži pismo USC-a. Pismo potvrđuje da je Truly Young primljena na prestižno sveučilište, a Dr. Dre nije mogao sakriti ponosan osmijeh s lica.U maniri sretnog oca, objavio je fotku uz komentar: “Moja je kćer primljena na USC samostalnim radom. Nema zatvora!”. Dr. Dre nema razloga za brigu zbog zatvora, koji prijeti Loughlin, dok je njezina kćer već službeno napustila sveučilište. Loughlin je navodno platila iznos od 500,000 dolara da bi njezine kćerke upisale fakultet, a jedna od njih, Olivia Jade, krivi roditelje zbog kraha u karijeri. 
Dok većina na društvenim mrežama čestita Truly Young na njezinom uspjehu, neki su skeptični. TMZ prenosi da je zanimljivo što je upravo Dr. Dre uz pomoć Jimmyja Iovina osnovao akademiju Andre Young prije nekoliko godina, a na kampusu jedna od dvorana nosi i njegovo ime.