Mladolik izgled

Lako tako: Glumica troši nekoliko prosječnih plaća samo na noćnu njegu kože

P. N.

FOTO/Demi Moore, Instagram

FOTO/Demi Moore, Instagram

Glumica Demi Moore se može pohvaliti mladenačkim izgledom kojeg između ostalog, postiže skupim kozmetičkim preparatima. Glumica Demi Moore (56) podijelila je s časopisom Harper’s Bazaar rutinu za njegu kože prije spavanja. U videu koji prati svaki njen korak, središnji proizvodi za njegu lica se sastoje od tri moisturizera koja zajedno koštaju 1,221 dolar odnosno 8.227,41 kuna. 


Točnije, Moore koristi Biologique Recherche’s Cream Dermopurifiante  (646,87 kuna),  La Grande Crème Moisturizer (4.582,01 kuna) i za kraj Retrouvé Intensive Replenishing Facial Moisturizer (2.998,52 kune).


Osim što spomenute kreme koristi za lice, voli ih nanijeti i na ostatak tijela. “Uvijek ih prvo nanosim na ruke, a zatim dodam kreme na grudi. Koristim mješavinu različitih krema da budem sigurna kako obnavljam kožu”, prenosi Page Six.
Ostale kozmetičke kreme iz ovog skupocjenog noćnog rituala uključuju serum NIOD (303,22 kune) koji se sastoji od bakrenih peptida za koje glumica kaže da imaju “nevjerojatnu energiju”, te Georgia Louise Butterfly Stone (505,37 kuna) kojeg obožavaju i mnogi modeli brenda Victoria’s Secret.


“Kada ste stariji od pedeset godina, osjećate kao dam koža udara u pod pa je ovo zapravo nevjerojatno podizanje kože. To i smijanje. Smijanje je najbolja besplatna tajna protiv starenja”, zaključuje Moore.