Tona ludih stvari

Lady Gaga otkrila “ekstra lude” planove za budućnost: “Želim imati bebice!”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Dodala je da će biti "tona ludih stvari" koje planira za iduće desetljeće.Lady Gaga (33) ima “lude” planove za budućnost i nada se da će biti zaposlena na poslovnom i privatnom planu, prenosi Music News.


Na pitanje što misli da će joj se dogoditi u idućih deset godina, kazala je: “Više glazbe, ne planiram se u skorije vrijeme umiroviti… svakakve različite glazbe. Želim raditi više filmova, želim imati bebice i želim nastaviti graditi čudovište kakvo je Haus Laboratories u kozmetičku kompaniju svojih snova. Trenutno, u ovom trenutku, proživljavam svoje inspiracije. Kada dobijem inspiraciju, odmah reagiram”, kazala je pjevačica.


Dodala je da će biti “tona ludih stvari” koje planira za iduće desetljeće. Nije još sigurna koje su to točno, pa će stoga biti “ekstra lude”.
Pop zvijezda je objasnila i da ju je njezina strast prema kozmetici i mogućnost transformacije dovela do stvaranja alter-ega.


“Volim kozmetiku. Otkrila sam se kroz make-up, to je ono što me čini prekrasnom, što mi je omogućilo da izgradim Lady Gagu, jer se pogledam u ogledalo i kažem: ‘Ne sviđa mi se ono što vidim i ne osjećam se dobro iznutra, stoga ću se sada početi šminkati i napraviti nešto što volim”, otkrila je pjevačica čije je pravo ime Stefani Germanotta. Nada se i da njezina kozmetička linija ljudima ulijeva slično povjerenje dok koriste njezine proizvode. “Dobrota je ključ svega. Želimo da volite sebe”, zaključila je.