Stupid Love

Lady Gaga najavila novu turneju i objavila selfie s dečkom: “Imam blesavu ljubav!”

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Fotka je u nekoliko sati prikupila gotovo milijun "lajkova" i mnoštvo komentara.Lady Gaga je nedavno na svom Instagram profilu objavila preslatki selfie sa svojim dečkom, Michaelom Polanskyjem. Pjevačica je uz selfie na kojem sjedi u krilu svom odabraniku, izvršnom direktoru Parker Groupe, napisala “Imam svoju blesavu ljubav”. Izraz koji je iskoristila bio je “Stupid Love” što je ujedno i naziv njezinog posljednjeg singla.


Par je svoju vezu službeno potvrdio prošlog mjeseca na Instagramu, nakon što se neko vrijeme nagađalo o njoj.


Fotka je u nekoliko sati prikupila gotovo milijun “lajkova” i mnoštvo komentara obožavatelja, ali i slavnih osoba. Jedna od njih je i pjevačica Ariana Grande koja im je napisala: “Obožavam vas oboje”, ispod fotke.
Gaga je nedavno najavila i novu turneju ususret izlasku njezina novog studijskog albuma naslova “Chromatica”. Album bi na police trebao 10. travnja ove godine. Turneja “Chromatica Ball Tour” je ograničena na tek nekoliko najvećih otvorenih lokacija i stadiona u Europi i Sjevernoj Americi.


Prva je zakazana za Stade de France u Parizu, a slijedi stadion Tottenham Hotspura u Londonu. Nakon Bostona, Toronta i Chicaga turneja završava u New Jerseyu.