Sretna i zaljubljena

Lady Gaga na društvenim mrežama potvrdila da je u vezi: “Ček, pa to nije Bradley Cooper”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Par je izmjenjivao nježnosti na jahti. Lady Gaga (33) je na svom Instagram profilu potvrdila romantičnu vezu s Michaelom Polanskyim, prenosi E!News. Pjevačica je kraj njihove zajedničke fotke napisala: “Tako smo se dobro zabavili u Miamiju. Šaljem ljubav svim svojim malim čudovištima, najbolji ste!”


Na fotki vidimo slavnu pjevačicu koja sjedi u krilu svoga dečka. Oboje izgledaju poprilično zaljubljeno, a pozirali su zagrljeni dok se smiješe “od uha do uha”. 


Prema objavi, čini se je da par na jahti. 
Gaga je tijekom vikenda putovala u The 305 gdje je nastupala u Super Saturday Night Showu. Prije nastupa je viđena kako izmjenjuje nježnosti sa svojim partnerom. 


E! News potvrđuje da je njezin novi partner izvršni direktnor grupacije “Parker” smještene u San Franciscu.


“Nije želio da se išta zna, a nije niti Gaga. Odlučili su postati javni tijekom Super Bowla. Doista joj se sviđa! Potpune su suprotnosti što je za nju vrlo dobra stvar. Vrlo mu je stalo do nje, ali vrlo je privatan i obično nije u javnosti”, kazao je izvor.


Drugi je izvor potvrdio da je upravo Polansky bio “misteriozni” muškarac kojeg je Lady Gaga poljubila za doček nove godine.  “Hodaju više od mjesec dana. Počeli su se viđati prije praznika i luda je za njiim. To je isti muškarac s kojim je provela doček nove godine i viđaju se već tjednima”, kazao je.


Nova romansa slavne pjevačice stiže tek nekoliko mjeseci nakon što se viđala s Danom Hortonom. Par je prekinuo nakon tri mjeseca veze. 


Fotka koju je Gaga objavila prikupila je više od dva milijuna “lajkova”, a mnoštvo se poznatih ljudi i njezinih obožavatelja našlo komentirati da su sretni zbog novog estradnog para.


“Zaslužuješ čitav svijet Gaga, vrlo sam sretna zbog tebe” i “Način na koji te gleda je sve”, samo su neki od pozitivnih komentara.


Međutim, pronašao se i jedan korisnik Instagrama koji je šaljivo napisao: “Čekaj, pa to nije Bradley Cooper!”. Čini se da će filmska romansa Gage i Coopera iz glazbene drame “Zvijezda je rođena” zauvijek ostati neprežaljena stvarnost mnogih obožavatelja popularne pjevačice.