Fantastični mišići

Kylie Jenner pokazala nevjerojatne trbušnjake: Ako ovo nije dovoljna motivacija za teretanu, što je?

P. N.

FOTO/Kylie Jenner, Instagram

FOTO/Kylie Jenner, Instagram

Tijekom vikenda je obožavateljima dala još bolji pogled objavljujući video za koji je obukla trenerku i kratki topić.Kylie Jenner (22) Osnivačica brenda “The Kylie Cosmetic” i najmlađa u klanu Kardashian – Jenner, oporavlja se od prehlade. Bolest joj se ispriječila pred put u Pariz gdje je trebala predstaviti novu kolaboraciju s Olivierom Rousteingom brenda Balmain. Kylie je završila u bolnici, ali se prema pisanju E!Newsa oporavila od prehlade. 


Prošlog je tjedna na Twitteru podijelila zdravstveno stanje s obožavateljima: “Hej ljudi! Kao što znate, spremala sam se u Pariz za Balmainov show na pariškom Tjednu mode gdje sam trebala predstaviti svoju kozmetičku suradnju s Olivierom. Nažalost, vrlo sam bolesna i ne mogu putovati. Srce mi se slama jer ću propustiti show, ali znam da će moj fantastičan tim i moji prijatelji koji su u Parizu zbog događaja, pomoći mu duhom”, prenosi E!News.


Izgleda da joj je zdravlje bolje, jer je na svom Instagram profilu u obliku “storyja” objavila video na kojem pokazuje nevjerojatne trbušne mišiće. Na videu je napisala: “Ok, moje tijelo se zbilja provlači kroz sr*** ovih dana”. Tijekom vikenda je obožavateljima dala još bolji pogled objavljujući video za koji je obukla trenerku i kratki topić.
FOTO/InstagramStory


FOTO/InstagramStory