Stormi

Kylie Jenner lansirala kozmetičku liniju s kćerkom: Obje blistale u kombinaciji kao iz bajke

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Za ovu je prigodu bila odjevena u rozu haljinu prepunu leptirića.Kylie Jenner je ranije ovog mjeseca najavila kozmetičku suradnju sa svojom dvogodišnjom kćerkicom Stormi. Kako to priliči obitelji Kardashian – Jenner, nakon objave je uslijedio rakošan tulum povodom predstavljanja nove linije.  


Glavni motiv tuluma su bili leptirići koji krase i pakiranja proizvoda s potpisom Kylie Cosmetics. Obiteljski prijatelj i cvjećar Jeff Leatham aranžirao je prekrasne cvjetne dekoracije koje su krasile pozadinsku scenu.


Za organizaciju tuluma se pobrinula slavna planerica Mindy Weiss koja je u kombinaciju uključila “vilinsku prašinu” i prekrasna ljubičasta pića sa slamčicama. Sva su se djeca odjenula u svoje haljine poput princeza iz bajke, a u centru je pažnje bila malena Stormi.
Za ovu je prigodu bila odjevena u rozu haljinu prepunu leptirića, a jednak je motiv imala i Kylie. Njezina se kombinacija sastojala od vintage Versaci traperica prepunih leptira (395 dolara), bijele majice, Nike tenisica (3.683 dolara), Versace naušnica (300 dolara) te posebno izrađenih prstena koji su se spajali u natpis “Storm”, prenosi Page Six.


Stormi Kylie Comestics kolekcija uključuje minijaturne ruževe, rumenilo, mini Stormi paletu sjenila za oči te minijaturna sjajila.Događaju je prisustvovala i kćerka Khloé Kardashian, True Thompson koja je bila odjevena u ružičastu haljinu. Dream Kardashian, kćerka Roba Kardashiana, nosila je malenu večernju haljinu. Pronašla se tu čitava obitelj i prijatelji, te otac malene Stormi, Travis Scott.