Kyle MacLachlan

Kyle MacLachlan je bio ljut na svoju ulogu u seriji “Seks i grad”: Sjećate li se neobičnog Treyja?

Kyle MacLachlan / Flickr

Kyle MacLachlan / Flickr

Kyle MacLachlan je u kultnoj seriji "Seks i grad" utjelovio neobičnog Treyja MacDougala.Serija “Seks i grad” obilježila je mnoge generacije, pokretala modne trendove, diktirala što je cool, a što nije i predstavila nekoliko različitih, ali snažnih žena u glavnim ulogama. Kraj njih su se nerijetko nalazili i muškarci svakakvih osobnosti, a u moru neobičnih bivših muževa i partnera glavnih glumica, svakako se izdvaja Trey MacDougal.


Za one kojima je potrebno osvježiti pamćenje, riječ je o prvom suprugu Charlotte York (Kristin Davis) kojeg je utjelovio poznati glumac Kyle MacLachlan.


Još se ne sjećate? Pa, reći ćemo samo da je riječ o liku u seriji koji je imao mnoštvo neobičnih problema, a na prvome je mjestu svakako onaj s njegovom majkom. U seriju je stigao kao bogat i zgodan kardiolog, a na prvu se činio poput idealnog odabira za Charlotte. Kako su epizode odmicale, tako je većina gledatelja zaključila da ipak nisu savršeni par.Trey i Charlotte su vrlo brzo shvatili da uopće nisu kompatibilni u spavaćoj sobi, a zatim je postalo jasno i da će glavnu riječ u svemu imati njegova majka Bunny. Bračni se par naposljetku i rastao – nakon mnoštva nezgodnih situacija i jednog vrtlara.


Osim što se nije svidio većem djelu publike, Trey se nije svidio niti glumcu koji ga je utjelovio. MacLachlan je u nedavnom intervjuu za Page Six izjavio da je bio ljut na Treyja.


“Zapravo sam bio ljut na njega. Koja je bila fora s kartonskom bebom?”, kazao je MacLachlan u intervjuu. Ta je scena mnogima ostala u sjećanju, a dogodila se u trenucima kada Charlotte i Trey nisu mogli dobiti bebu, pa je Trey Charlotte poklonio kartonsku bebu i pritom nije mogao shvatiti zašto se ona naljutila.


“Upitao sam scenariste i oni su mi rekli da je to smiješno. Kazao sam – u redu, ne mislim tako, ali okej. Postojala je strana Treyja koja je bila poprilično nesvjesna mnogih stvari. Gledatelji su imali pravo biti ljuti na mene ako je to slučaj. Ja sam bio ljut sam na sebe!”, zaključio je MacLachan kojeg trenutno možemo gledati u filmu “Capone”, gdje naslovnu ulogu tumači Tom Hardy.