Dizajnerske krpice

Kris Jenner zna kako unovčiti slavu: Za masne pare prodaje odjeću koji su nosile Kardashianke

P. N.

FOTO/Kris Jenner Instagram

FOTO/Kris Jenner Instagram

"Mamager" je u prodaju stavila mnoge dizajnerske krpice iz vlastitog ormara. Kris Jenner, majka i menadžerica svih Kardashian-Jenner sestara, širi svoje bogatstvo. Neke od svojih najskupljih dizajnerskih krpica prodaje obožavateljima po astronomskim cijenama. Ova poduzetnica je na obiteljsku stranicu “Kardashian Kloset” dodala mnoge krpice koje je nosila ili ona ili netko od članova obitelji. Tako se primjerice za pedeset tisuća dolara može kupiti Guccijev zimski kaput iz njezina ormara.  


U “Kardashian Klosetu” možete naručiti i brojne druge krznene kapute, poput Christiana Diora (pet tisuća dolara), kaput Zandre Rhodes (pet tisuća dolara) i kaput Yves Saint Laurenta za sedam tisuća dolara.


Iako Jenner prodaje neke krpice po “jefitnoj” cijeni od petsto dolara i manje, ima tu i komada nevjerojatnih iznosa. Tako se za sedamnaest tisuća dolara prodaje mini ručna torba izrađena od krokodilske kože s potpisom Givenchy, odijelo Alexandra McQueena (dvije tisuće dolara) i vintage Calvin Klein haljina (za dvije i pol tisuće dolara).
Kris nije jedina iz obitelji koja prodaje svoju nošenu robu. Na stranici se mogu pronaći i odjevni komadi koje su nosile Kourtney, Kim, Khloé i Kylie, pa čak i Fendijeva torbica za koju Page Six pretpostavlja da je pripadala bebi Stormi Webster. 


Kylie primjerice prodaje krzneni kaput s potpisom Saint Laurenta za jedanaest tisuća dolara. Čini se da obožavatelji odobravaju ovu “rasprodaju” jer je Kris prodala više od jedne Hermès Birkin torbice za iznos od pet znamenki. 


Ove prodaje nemaju nikakvu dobrotvornu svrhu, pa stranica  “About” piše da je cilj “Kardashian Kloseta” podijeliti dio životnog stila obitelji Kardashian-Jenner nudeći svima priliku da posjeduju jedinstvenu modnu krpicu, usput promovirajući održivost.