Palača Kensington

Kraljevski par objavio fotke raskošnih ureda: Kate ukrasila stol kolekcijom književnih klasika

P. N.

FOTO/Kensington Palace/Handout via REUTERS

FOTO/Kensington Palace/Handout via REUTERS

Kraljevski je par na društvenim mrežama javnosti dao do znanja da rade i u vrijeme izolacije.Princ William i Kate Middleton se zajedno sa svojom djecom nalaze u izolaciji u kraljevskoj rezidenciji u Kensingtonu. Kraljevski je par na društvenim mrežama javnosti dao do znanja da rade i u vrijeme izolacije pa su na njihovom službenom Instagram profilu objavljene fotke supružnika i njihovih raskošnih kućnih ureda.


Fotke prikazuju princa Williama koji sjedi u udobnoj stolici kraj raskošnog mramornog kamina, a u blizini se nalazi printer. Kate je smještena za velikim stolom na kojem se nalazi zavidna kolekcija knjiga, a Town and Country je čitateljima objasnio da se radi o kolekciji klasika dizajniranih od strane Coralie Bickford-Smith. S njezinog su stola izdvojili naslove “Emma”, “Razum i osjećaji” , “Baskervillski pas” i  “Middlemarch: roman iz provincijskog života”.


Objavljeno je i da će par uskoro predstaviti projekt vrijedan pet milijuna funti, usmjerenih na pružanje psihološke pomoći građanima Velike Britanije tijekom karantene. 
“Samoizolacija i socijalno distanciranje mogu stvoriti velike izazove našem mentalnom zdravlju. Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea, posljednjih su tjedana bili u redovitom kontaktu s organizacijama i pokroviteljima da bi shvatili probleme s kojima se suočavaju u ovim teškim vremenima”, stoji na službenom Instagram profilu.