Malo dramatično

Kraljevske šale i pošalice: Princ William se ispričao zbog “širenja koronavirusa”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Čitava mu se priča čini i malo napuhanom.Prince William se tijekom obavljanja kraljevskih dužnosti u Dublinu odlučio našaliti o epidemiji koronavirusa. “Usput, Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea šire koronavirus! Oprostite!”, kazao je William, prema video snimci koje se dočepao The Telegraph.


Zatim je dodao da mu se čini kako je briga oko smrtonosnog virusa previše napuhana. “Kladim se da svi misle da imaju koronavirus i govore kako će umrijeti, a vi im kažete – ne, samo si prehlađen”, izjavio je.


Svoje je šale, pošalice i zaključke nastavio širiti dalje, pa je jednog djelatnika hitne upitao smatra li pisanje medija o koronavirusu “dramatičnim”.
“Ne čini li se sve ovo o koronavirusu malo dramatičnim? Mislite li da su mediji sve previše napuhali?”, upitao je.


BBC u međuvremenu piše da Ujedinjeno Kraljevstvo broji 87 slučajeva zaraze koronavirusom te jedan smrtni slučaj. 80 slučajeva je zabilježeno u Engleskoj, tri u Sjevernoj Irskoj, tri u Škotskoj i jedan u Walesu. Diljem svijeta, više je od 92 tisuće ljudi zaraženo, najviše u kineskoj provinciji Hubei gdje je epidemija krenula u prosincu prošle godine.