Ne želi vezu

Kraj romanse: popularna manekenka ostavila mladog pjevača jer joj je dosadio

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikimedia Commons, Flickr

FOTO/Wikimedia Commons, Flickr

Romantičnoj je vezi, prema izvorima, presudila činjenica da je manekenki veza jednostavno dosadila. Naomi Campbell (48) navodno je prekinula svoju četveromjesečnu vezu s pjevačem Liamom Payneom (25). Popularna “crna pantera” i mladi pjevač završili su u vezi nakon što su zajedno proslavili doček nove godine u Gani. 


“Liam i Naomi su se odlično zabavljali, ali to jednostavno nije bilo suđeno”, rekao je izvor za britanski Mirror, a prenosi Daily Mail.  “Ostat će prijatelji – nema teških osjećaja između njih”, dodaje. 


Izvor za britanski Sun dodaje: “Naomi je odlučila da situacija završi. Više nije toliko zagrijana za Liama i stavila ga je sa strane. Jednostavno, dosadio joj je”, prenosi Daily Mail.
“Što se nje tiče, oni nisu službeno niti bili par, sve je bilo vrlo opušteno”.  Daily Mail je u veljači izvještavao da je pjevač letio iz Londona da bi Valentinovo proveo sa supermodelom. Sun je paralelno pisao da Campbell “upozorava zvijezdu benda One Direction da se ne veže previše.”


“Naomi mu je rekla da uživa u zabavi, ali da je to sve za što je ona spremna u tom trenutku. Rekla je da joj je malo previše ovisan, a ona trenutno ne želi vezu.”, prenosi Daily Mail.