Tijelo koje vrijedi milijune

Konačno otkriveno koliko Kim Kardashian zarađuje po objavi na društvenim mrežama

P. N.

Reuters

ReutersKoliko vrijedi KKW tijelo, odnosno objava na društvenim mrežama kad to učini Kim Kardashian zasigurno je podatak dostojan svake znatiželje.


Dobro čuvana tajna izašla je nedavno na vidjelo kad je 38-godišnja starleta na sudu tužila brend Missguided koji je navodno neovlašteno koristio njene fotografije.


Zbog prijestupa o autorskim pravima Kim je zatražila naknadu u vrijednosti od 5 milijuna dolara, tvrdeći kako po sponzoriranoj objavi zarađuje od 300 do 500 tisuća dolara. 
Kim na svom Instagramu na kojem ima više od 130 milijuna pratitelja, ali većina je njenih fotografija prilično konzervativna. Rijetke obnažene fotografije su uglavnom »obezglavljene«, jer golotinja i lice kod Kim ne idu zajedno.Njezine objave navodno mogu vrijediti i do milijun dolara. Nagađa kako je starleta možda i namjerno umanjila njihovu vrijednost na sudu, jer jednom je čak i izjavila govoreći o svom suprugu:


– Kanye je tako sladak. Nije mi dopustio reklamiram brend koji mi je ponudio milijun dolara za reklamu, jer kopiraju njegovu odjeću.