Shakira

Kombinaciju vatrene Kolumbijke s nastupa na Super Bowlu usporedili sa – likom iz crtića

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Pjevačica je oduševila atraktivnim nastupom. Shakira i Jennifer Lopez sinoć su oduševile nastupom na poluvremenu Super Bowla. Talentirane i energične pjevačice publiku i gledatelje su osvojile fantastičnim glasom, plesnim pokretima i svojim bezvremenskim hitovima.


Ekipa na društvenim mrežama je vrlo brzo uočila sličnost kombinacije koju je odabrala Shakira s jednim likom iz crtića. Riječ je o popularnom animiranom filmu “Zootopija” iz 2016. godine koji je diljem svijeta pokupio zaradu veću od 1.2 milijarde dolara.


Shakiru su usporedili s Gazelle za koju je sama pjevačica dala glas u filmu. Gazelle je u “Zootopiji” bila slavna pjevačica koja je promovira mir, a prikazana je u sjajnom crvenom izrezanom topu i suknjici sa čizmama u istoj boji. 
Upravo je takav “look” odabrala i vatrena Kolumbijka tijekom sinoćnjeg nastupa. 


Nastup dviju pjevačica ubrzo je postao hit na društvenim mrežama, a nastup Shakire je u jednom trenutku postao traženiji pojam na Twitteru od samog Super Bowla.


“Na sekundu sam zaboravio da se igra utakmica”, “Čekanje je gotovo, ova mala djevojka iz Barranquille večeras je pokorila čitav svijet, a mi obožavatelji, čekali smo ovaj trenutak godinama. Ponosni smo na tebe” i “Shakirin nastup je bio najbolji. Poklonite se latino božici”, samo su neki od pozitivnih komentara na društvenim mrežama.