#Kimye

Kim Kardashian i Kanye West proslavili šestu godišnjicu braka: Čestitala im i “Mamager”

S.M.

Kim&Kanye/iStock

Kim&Kanye/iStock

Kim Kardashian i Kanye West u braku su od 2014. godine.

Kim Kardashian i Kanye West proteklog su vikenda proslavili šestu godišnjicu braka, a Kim je tim povodom objavila i nekoliko fotki sa svojim suprugom na Instagramu.


Karadshianka je uz dvije fotografije kraj supruga napisala: “Prošlo je šest godina, još vječnost do kraja”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Njezina majka, Kris Jenner poznata pod nadimkom “Mamager”, također je paru čestitala godišnjicu uz nekoliko odabranih fotki supružnika. “Sretna godišnjica! Volim vas”, napisala je Jenner uz smajliće srca.


Njezina je serija fotografija prikazala nekoliko velikih trenutaka kroz vezu Kim Kardashian i Kanyea Westa te uključila i njihovih četvero djece – North, Saint, Chicago i Psalma.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kris Jenner (@krisjenner)Tijekom intervjua za The View, Kim je nedavno otkrila da joj je karantena bila pravi izazov. “Biti kući s četvero djece… Ako sam i na sekundu pomislila da želim još jedno, to je sada otpalo. Bilo je teško sve uskladiti i moraš se zbilja staviti u pozadinu i koncentirati na djecu”, kazala je Kardashianka.


U vrijeme kada je davala intervju, pojavile su se i glasine u kojima su izvori tvrdili da bračni par karantenu provodi na različitim krajevima kuće te da je “Kim luda zbog svoga supruga” koji joj je “natovario” brigu o djeci.
Unatoč svemu, par je slatkom objavom obilježio godišnjicu i ostao posvećen izolaciji tijekom pandemije koronavirusa. Kako je Kim objasnila u svom reality showu: “Poštujemo pravila i radimo sve što je potrebno da pomognemo u borbi protiv virusa.”