Khloe ili Kylie?

Khloe Kardashian ponovno šokirala (novim) izgledom: Ljudi ne vjeruju da je to doista ona

S.M.

Foto/Instagram

Foto/Instagram

Khloe Kardashian je sestra o kojoj  se posljednjih mjeseci najviše priča.Javnosti nije nepoznato da se većina sestara Kardashian-Jenner podvrgnula pokojem estetskom tretmanu ili plastičnoj operaciji kako bi istaknule svoje atribute ili promijenile dijelove tijela kojima su nezadovoljne.


Ako nije riječ o tome, onda je riječ o photoshopu kojim itekako znaju promijeniti svoje fotke na društvenim mrežama. Nedavno je na meti javnosti bila najstarija od njih, Kim Kardashian, koju su optužili da je photoshopirala i vlastitu kćerkicu.


No, Khloe Kardashian je sestra o kojoj  se posljednjih mjeseci najviše priča. Njezina je transformacija i promjena izgleda uvelike vidljiva, a ovoga je puta ponovno šokirala obožavatelje.
Duge smeđe kose, hoop naušnica, kožne mini suknje s hoodicom i u tenisicama, Khloe je pozirala na najnovijoj fotki. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)Obožavatelji su u većini komentirali da izgleda fantastično, ali bilo je i onih koji su se pitali je li to uopće ona. “Je li ovo Kylie Jenner?”, upitao se jedan obožavatelj, a drugi ju je pak zamijenio s pjevačicom Arianom Grande.


“Izgledaš drugačije” i “Mislio sam da je ovo Kylie”, samo su neki od mnoštva sličnih komentara u kojima se Khloe Kardashian ponovno proziva oko promjene vlastitoga izgleda.