"LORD HELP ME"

Kćerka slavne pjevače ima tek 12 godina i već izdaje svoju prvu knjigu

P. N.

Jennifer Lopez, Instagram

Jennifer Lopez, Instagram

Ovo nije prvi put da je Emma svijetu pokazala svoje talente.Kćerka Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, Emme Muñiz (12) uskoro će izdati svoju prvu knjigu, prenosi Harper’s Bazaar. Riječ je o dječjoj knjizi naslova “Lord Help Me”, a mlada ju je Emme sama napisala.


Priča je inspirirana njezinom ljubavi prema ljenjivcima i molitvama, a izaći će na engleskom i španjolskom jeziku 29. rujna ove godine.


“U školi sam učila o ljenjivcima i o tome da su ugrožena vrsta na rubu izumiranja pa sam se u svojim noćnim molitvama počela moliti za njih. Napisala sam knjigu da bih pomogla prikupljanju novčanih sredstava za spašavanje ljenjivaca i da bi usput podučila djecu o tome kako se možemo i moliti i pitati za pomoć, što su dvije stvari koje mi pružaju veliku utjehu”, kazala je mlada autorica.
Lopez je svoje oduševljenje oko kćerke podijelila u obliku osjećajne objave na Instagramu. Objavila je fotku nasmiješene Emme kraj ranije verzije knjige te joj čestitala.


“Tako sam ponosna na svoj mali kokos Emme dok dijeli vlastite molitve u svojoj prvoj knjizi ‘Lord Help Me’! Ova će knjiga obiteljima ponuditi način da prigrle mir i snagu svakodnevne vjere. Ne izlazi do 29.09., ali možete ju već naručiti”, napisala je ponosna mama.


Ovo nije prvi put da je Emma svijetu pokazala svoje talente. U veljači ove godine, šokirala je javnost kada se pojavila uz majku i Shakiru tijekom njihova nastupa na Super Bowlu gdje je zajedno s njima izvela “Let’s Get Loud” i Springsteeneovu “Born in the USA”.