Trend golišavosti

Kaže da je ovisna o lovi: Pjevačica na novim fotkama ništa ne ostavlja mašti

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

 „Mrzim otkazivati nastupe jer volim lovu. Ovisna sam o lovi… I plaćena sam s puno love za nastupe. Puno love.", poručila je pjevačica.Cardi B se priključila tradiciji objavljivanja golišavih fotki na društvenim mrežama. Kao što je davno napravila Kim Kardashian, Cardi je na svom Instagramu objavila fotke na kojima ne nosi ništa osim „cenzure“.


Fotografije prikazuju Cardi B koju fotografiraju starinske kamere dok ona izlazi iz zgrade koja podsjeća na sud, prenosi Cosmopolitan.


Serija slika je ujedno i naslovna fotka njezinog novog singla „Press“ koji je izašao ovoga petka.
Cardi objavljuje fotke nakon što su joj obožavatelji poručili da je lijena jer umjesto da vježba, ide na liposukciju.„Radim što god hoću sa svojim tijelom. Nemam dnevni posao kao vi. Moj posao kao zabavljača traje dvadeset i četiri sata. Tako da ne, nemam vremena za vježbanje. Želim određene stvari za koje znam da, neovisno koliko vježbam, neću imati“, odgovorila je tada Cardi.Za kraj je dodala: „Mrzim otkazivati nastupe jer volim lovu. Ovisna sam o lovi… I plaćena sam s puno love za nastupe. Puno love. Otkazujem na milijune dolara u nastupima, ali zdravlje je sve, tako da moram napraviti ono što moram napraviti“, prenosi Cosmopolitan.