Slavna pjevačica

Katy Perry se u novom spotu skinula gola: “Tako si snažna i prekrasna!”

P. N.

katy_perry

katy_perry

Spot je u manje od 24 sata na YouTubeu pregledan više od tri milijuna puta, a prikupio je i brojne lajkove i komentare.Katy Perry je nedavno objavila spot za pjesmu “Daises” koji su mnogi na YouTubeu proglasili najboljom povratničkom pjesmom popularne pjevačice. Glazbeni je video uradak mnogima zapeo za oko iz razloga što se trudna pjevačica u nekim kadrovima pojavljuje potpuno gola kraj slapova.


“Napisala sam ovu pjesmu prije nekoliko mjeseci kao poziv samoj sebi da ostanem vjerna cilju koji sam si postavila bez obzira što drugi mislili. Nedavno je to za mene dobilo novo značenje u svjetlu onoga što čitav svijet trenutno proživljava. Svatko od nas je jedinstven u više od sedam milijardi sa svojom vlastitom pričom o snazi i otpornosti”, napisala je pjevačica na svom Instagram profilu kraj objave o novom singlu.


Spot je u manje od 24 sata na YouTubeu pregledan više od tri milijuna puta, a prikupio je i brojne lajkove i komentare. Mnogi su napisali da je rijetkost među pjevačicama da snimaju spot dok su trudne pa su joj čestitali na prihvaćanju sebe i širenju toliko pozitivne poruke.
“Tako je lijepo što prihvaća svoje trudničko putovanje i dijeli ga s nama. Poznate osobe obično skrivaju trudnoću i pokažu se nakon svega, ali nju možemo vidjeti, posebno kroz umjetnost”, napisala je jedna obožavateljica ispod videospota.


Njezina je pjesma već sada mnogima ušla u uho pa ju nazivaju ljetnom himnom, a većina se osvrnula i na to da se pjevačica protekle dvije godine borila s depresijom čime je ova pjesma po izlasku dobila i titulu povratničkog singla. Perry je s “Daises” najavila i novi album koji bi trebao stići ovoga ljeta.


Pjevačica očekuje svoje prvo dijete s glumcem Orlandom Bloom koji već ima sina Flynna s bivšom suprugom Mirandom Kerr. Orlando i Perry su nedavno otkrili da čekaju djevojčicu, a zbog pandemije koronavirusa su morali otkazati vjenčanje.